Les portes seccionals son portes versàtils, que pel seu disseny i construcció poden adaptar-se amb seguretat i elegància als més variats estils arquitectònics i a les condicions d’ús més exigents.

S’obren elevant la fulla verticalment al sostre de manera que s’aprofita millor l’espai del seu magatzem. Tindrà més lloc per aparcar en el seu garatge i podrà encabir-hi més vehicles, ja que, amb aquest sistema, pot adossar un vehicle a la porta sense cap problema.

Obri la porta del seu garatge aprofitant al màxim l’espai del seu magatzem

Les portes que instal·lem estan construïdes amb una sèrie de panells sandwitch de xapa amb aïllament tèrmic d’escuma de poliuretà per un major confort i menors pèrdues energètiques de la seva vivenda, contribuint així a la sostenibilitat.

La junta d’estanquitat en tot el perímetre i entre els panells asseguren l’aïllament i eviten les entrades d’aigua i pols, així com les correts d’aire.

Aïllament, estanquitat, seguretat i facilitat d’ús fan d’aquestes portes una solució efectiva

Disposem de diferents gruixos de panells, una àmplia gamma de colors, dissenys dels panells i acabats decoratius en colors fusta garantint la màxima compatibilitat amb la seva façana.

Ens adaptem a les seves necessitats

Les nostres portes de garatge poden complementar-se amb finestres o portes de pas de vianants. S’adapten a qualsevol obertura, ja sigui rectangular, bisellada o inclús arrodonida o amb arc.

Opcions de confort

Podem dotar d’automatismes la seva porta per controlar-la remotament amb comandament a distància, clau d’accés o altres sistemes sense fils.